skip to Main Content

grafisk formgivare

Erika Sandström

Störst är inte alltid bäst. Och Ess design, som drivs av grafiska formgivaren Erika Sandström, är inte störst. Men det är ett flexibelt företag. Den geografiska basen är Åre, men mina kunder finns över hela landet och även internationellt. Kika in min portoflio för att få en uppfattning om vad jag gör och kan hjälpa dig och ditt företag med.

Att naturen spelar en stor roll i mitt liv, både privat och professionellt, kanske är självklart eftersom jag har valt att bosätta mig i Åre. Från naturen får jag min energi när jag exempelvis en solig vinterdag står på ett par skidor. Från naturens vackra former hämtar jag också min inspiration. Startbilden på denna sida är ett bra exempel, den lilla bägarmaneten som med sina tentaklar vajar fram och tillbaka i vågrörelsen där den sitter på ett tarablad.

Back To Top